Ξεχώρισε το Γρεβενιώτικο Μανιτάρι αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις σε εμπορικούς επισκέπτες και κοινό, κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού «Philoxenia» που έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη το τριήμερο 12 με 14 Νοεμβρίου 2021.

Επιχειρήσεις των Γρεβενών που δραστηριοποιούνται στον τομέα της γαστρονομίας και ειδικότερα στην παρασκευή μιας μεγάλης και μοναδικής ποικιλίας ξεχωριστών μανιταροπροϊόντων, εκπροσωπήθηκαν μέσα από το σταντ του Δήμου Γρεβενών, το οποίο φιλοξενήθηκε στο περίπτερο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Τουριστικός προορισμός τα Γρεβενά

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε και στην προβολή τουριστικών προορισμών των ορεινών Γρεβενών όπως είναι παραδοσιακοί οικισμοί, θεματικά μουσεία, πέτρινα γεφύρια, εκκλησίες και μοναστήρια, πλαισιωμένα από ένα μοναδικής ομορφιάς φυσικό τοπίο με βουνά, δάση, ποτάμια και λίμνες όπου η πεζοπορία, το ράφτινγκ και η χιονοδρομία έχουν τον πρώτο λόγο.

Πολιτισμός, φύση και γαστρονομία

Στόχος της Δημοτικής Αρχής ήταν η παρουσίαση των Γρεβενών ως ένας ιδανικός τόπος εναλλακτικού τουρισμού για όλο τον χρόνο και για κάθε ηλικία, βάζοντας σε πρώτο πλάνο τον πολιτισμό, τη φύση και τη γαστρονομία καθώς αποτελούν τα κύρια συγκριτικά πλεονεκτήματα της πανέμορφης περιοχής μας.

Σε ανακοίνωση του Δήμου, τονίζεται ότι το Γρεβενιώτικο Μανιτάρι άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε εμπορικούς επισκέπτες και κοινό!

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως τα Γρεβενά αποκαλούνται “Η χώρα των μανιταριών” (και η πόλη και η πρωτεύουσα σε άλλες περιοχές).

Διάβασε ακόμη: Μανιτάρια: Το βασίλειο των μανιταριών είναι ένας υπέροχος κόσμος

Πληροφορίες: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Έλα και στην ομάδα μας Votanistas – Η Ομάδα μας για να μάθουμε να τρώμε σωστά και να κάνουμε παρεούλα

Κάνε like και στη σελίδα μας στο facebook Votanistas για να μη χάνεις τα καινούρια μας άρθρα