Μετά από μια αυθόρμητη πρωτοβουλία πολιτών οι Έλληνες βγαίνουν σήμερα στις 21.00 στα μπαλκόνια και χειροκροτούν γιατρούς και νοσηλευτές

Στα χνάρια των Ισπανών που χθες το βράδυ πήραν την πρωτοβουλία να βγουν στα μπαλκόνια και να χειροκροτήσουν τους ανθρώπους που αυτές τις μέρες εργάζονται στον τομέα της υγείας με αυτοθυσία και χωρίς σταματημό, κινείται και η Ελλάδα.

Εκατομμύρια Ισπανοί έστειλαν χθες ένα μεγάλο ευχαριστώ σε γιατρούς, νοσηλευτικό προσωπικό και εργαζόμενους σε παραιατρικά επαγγέλματα με το μήνυμα: «Σας ευχαριστούμε. Μας δίνετε δύναμη και ζωή. Σας δίνουμε την αγάπη μας και το χειροκρότημα μας».

Απόψε στις 21.00 στα μπαλκόνια και οι Έλληνες

Στο ίδιο μήκος κύματος και η Ελλάδα. Την Κυριακή λοιπόν 15 Μαρτίου και ώρα 21.00 αυθόρμητη πρωτοβουλία πολιτών ετοιμάζει ανάλογη κίνηση. Η ανακοίνωση που τρέχει στα social media αναφέρει:

Την Κυριακή 15 Μαρτίου και ώρα 21.00 ακριβώς βγαίνουμε στα μπαλκόνια μας και για πέντε λεπτά χειροκροτούμε τους Ανθρώπους που αγωνίζονται για μας…Τους Ανθρώπους του Συστήματος Υγείας…Ας ακουστεί το χειροκρότημα μας σε κάθε Νοσοκομείο και κάθε σημείο παροχής Υγείας για να τους δώσουμε κουράγιο για τις μέρες που ακολουθούν!
Και όχι μόνο …όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν αυτή την περίοδο για εμάς!

Τις μέρες που ζούμε αυτές οι ενωτικές κινήσεις μπορούν να μας ανεβάσουν την ψυχολογία και όχι μόνο. Μας αποδεικνύουν για άλλη μια φορά τη δύναμη των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και του διαδικτύου, που αυτή τη φορά συμβάλλει ουσιαστικά στην αντιμετώπιση της κρίσης.

Έλα και στην ομάδα μας Votanistas – Η ομάδα μας για να μοιραζόμαστε υγιεινά tips και τα μυστικά της φύσης και να κάνουμε παρεούλα

Κάνε like και στη σελίδα μας στο facebook Votanistas για να μη χάνεις τα καινούρια μας άρθρα