Η Νάξος είναι το μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων, όμορφη και παραδοσιακή.

Tο διεθνές τηλεοπτικό δίκτυο Nautical Channel, προκειμένου να στηρίξει τη Νάξο και τον Ελληνικό Τουρισμό στο τουριστικό άνοιγμα τους στο εξωτερικό, συμφώνησε με τον Δήμο και μετέδωσε εκ νέου τα δύο ημίωρα επεισόδια που είχαν γυριστεί στο νησί, για μία συνεχόμενη εβδομάδα, από το Σάββατο 6 Ιουνίου έως και το Σάββατο 13 Ιουνίου και συνολικά για 17 φορές.

Σημειώνεται πως το Nautical Channel μεταδίδεται σε 70 χώρες παγκοσμίως μέσα από πλατφόρμες και τηλεοπτικούς σταθμούς με 20 εκατομμύρια τηλεθεατές. Στην Ελλάδα το δίκτυο μεταδίδει το πλούσιο πρόγραμμα του μέσω του COSMOTE TV. Θεωρείται το αγαπημένο κανάλι του διεθνή ταξιδιώτη με ειδικά ενδιαφέροντα που αγαπάει τα θαλάσσια σπορ, τις καταδύσεις, την ιστιοπλοΐα, το yachting αλλά και τους ποιοτικούς προορισμούς.

Τα δύο επεισόδια, πέραν των θαλάσσιων δραστηριοτήτων, προσφέρουν ένα ωριαίο «ταξίδι» στις παραλίες, τις δραστηριότητες, την ιστορία, τις παραδόσεις και τη γαστρονομία του προορισμού.

«Ενεργοποιούμε το δίκτυο των διεθνών συμμαχιών μας για να μεταδώσουμε το μήνυμα όσο πιο μακριά γίνεται!

Η Νάξος, οι Μικρές Κυκλάδες αλλά και όλη η Ελλάδα, αποτελούν την ‘‘πεμπτουσία” των ιδανικών, ασφαλών και αναζωογονητικών διακοπών για φέτος για κάθε τουρίστα που επιζητά την αληθινή ανανέωση. Ευχαριστούμε θερμά το Nautical Channel που στηρίζει με πράξεις την Ελλάδα και τα νησιά μας στην προσπάθεια αυτή», δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Βαγγέλης Κατσαράς.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Διάβασε ακόμη:

Ελληνικό καλοκαίρι: Γιατί δεν το νικάει κανείς και τίποτα;

Αρωματικά φυτά και βότανα των Κυκλάδων

Έλα και στην ομάδα μας Votanistas – Η Ομάδα μας για να μοιραζόμαστε τα μυστικά της φύσης και να κάνουμε παρεούλα

Κάνε like και στη σελίδα μας στο facebook Votanistas για να μη χάνεις τα καινούρια μας άρθρα