Πώς θα σου φαινόταν να περνούσες την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στο Σπίτι της Ιουλιέτας;

Αν εξαιρέσουμε το ατυχές τέλος του πιο ρομαντικού ζευγαριού στην ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας και φυσικά το δηλητήριο, η ιστορία του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας είναι ο ορισμός του ρομαντισμού.

Κι επειδή ο ρομαντικός τουρισμός αυξάνεται ολοένα και περισσότερο, τώρα ένα ζευγάρι θα έχει την ευκαιρία να περάσει μια ρομαντική βραδιά στο σπίτι τους, για χάρη του Αγίου Βαλεντίνου.

Το Σπίτι της Ιουλιέτας, στη Βερόνα της Ιταλίας, είναι ένα παραδοσιακό ιταλικό οίκημα του 13ου αιώνα. Το εν λόγω σπίτι θεωρείται ότι ενέπνευσε τον Σαίξπηρ να τοποθετήσει τη διάσημη ρομαντική ιστορία του στο μπαλκόνι του. Σήμερα λειτουργεί ως μουσείο και είναι από τα πιο διάσημα τουριστικά αξιοθέατα του κόσμου, προσελκύοντας εκατομμύρια τουριστών κάθε χρόνο.

Μια διαμονή στο Σπίτι της Ιουλιέτας για τον Άγιο Βαλεντίνο χαρίζει το Airbnb

Το Σπίτι της Ιουλιέτας ανοίγει τις πύλες του για μια ρομαντική βραδιά στις 14 Φεβρουαρίου

Για το σκοπό αυτό, το εσωτερικό του διαμορφώθηκε κατάλληλα και διακοσμήθηκε με κρυστάλλινα ποτήρια, κεριά και μερικά από τα πιο όμορφα λουλούδια του κόσμου προκειμένου να φιλοξενήσει ένα πολύ τυχερό ζευγάρι.

Ένας άντρας και μια γυναίκα λοιπόν θα απολαύσουν βασιλικές περιποιήσεις για ένα ολόκληρο βράδυ. Θα έχουν την τύχη να φάνε δείπνο μαγειρεμένο από βραβευμένο σεφ με δύο αστέρια Michelin, να έχουν τον δικό τους προσωπικό μπάτλερ, ακόμα και να κοιμηθούν στο κρεβάτι που σχεδίασε ο Franco Zeffirelli για τις ανάγκες της ομώνυμης ταινίας του ΄60.

Μια διαμονή στο Σπίτι της Ιουλιέτας για τον Άγιο Βαλεντίνο χαρίζει το Airbnb

Το κρεβάτι της Ιουλιέτας σχεδίασε ο Renzo Mongiardino για την ομώνυμη ταινία του Franco Zeffirelli που γυρίστηκε το 1968

Φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει μια περιήγηση στην πόλη και ιδιωτική ξενάγηση στο περίφημο Σπίτι.

Ο Giacomo Trovato, γενικός διευθυντής της Airbnb στην Ιταλία, δήλωσε: «Ένα τυχερό ζευγάρι θα έχει τη μοναδική ευκαιρία να γιορτάσει την αγάπη του στο πιο ρομαντικό σπίτι στην ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας».

«Το Σπίτι της Ιουλιέτας είναι το πιο σημαντικό αξιοθέατο στην πόλη της Βερόνας, προσελκύοντας εκατομμύρια τουριστών κάθε χρόνο», πρόσθεσε ο δήμαρχος της Βερόνας. «Είμαστε ενθουσιασμένοι με αυτό το εγχείρημα που θα μας δώσει της ευκαιρία να διαφημίσουμε την πολιτιστική μας κληρονομιά, να μοιραστούμε παραδόσεις που κάποτε τις κρατούσαμε μόνο για τον εαυτό μας και να χαρίσουμε παγκόσμια προβολή στην πόλη της Βερόνας».

Μια διαμονή στο Σπίτι της Ιουλιέτας για τον Άγιο Βαλεντίνο χαρίζει το Airbnb

Αν θέλεις λοιπόν Ρωμαίε να χαρίσεις αυτό το δώρο στην αγαπημένη σου, δεν έχεις παρά να συμμετέχεις στο διαγωνισμό, γράφοντας ένα γράμμα στην Ιουλιέτα σου

Η Airbnb δέχεται αιτήσεις για συμμετοχή στο διαγωνισμό από τις 21 Ιανουαρίου μέχρι τις 2 Φεβρουαρίου στις 11:59 ακριβώς και για να κερδίσεις την ανεκτίμητη πραγματικά διαμονή, πρέπει απλά να μοιραστείς την ιστορία αγάπης σου, εξηγώντας φυσικά γιατί η δική σου ιστορία αγάπης είναι η πιο όμορφη απ’ όλες.

Τώρα αν πάρεις και τη βοήθεια της «Ιουλιέτας» σου προκειμένου να κερδίσεις, εμείς δε θα προδώσουμε ποτέ το μυστικό σου.

Εγώ πάντως θα ρίξω μια αίτηση. Ποτέ δεν ξέρεις!

Πάτησε εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

Έλα και στην ομάδα μας Βότανα και Αρωματικά φυτά – Ζούμε υγιεινά για να μοιραζόμαστε τα μυστικά της φύσης και να κάνουμε παρεούλα

Κάνε like και στη σελίδα μας στο facebook Votanistas για να μη χάνεις τα καινούρια μας άρθρα