Αυτό το βίντεο το αγάπησα!

Πίστεψε στην αγάπη

Πίστεψε στα Χριστούγεννα

Και όταν δεις αυτό το τρισχαριτωμένο βίντεο, με την υπέροχα γλυκιά μουσική του επένδυση, πραγματικά θα πιστέψεις.

Δες την ιστορία της Μελισσούλας που θέλει να πετάξει…αλλά δεν τα καταφέρνει στην αρχή. Μέχρι που μια μέρα κάποιος πιστεύει στις δυνατότητες της και αποφασίζει να την βοηθήσει να κυνηγήσει το όνειρό της. Ένας φίλος που στέκεται στο πλευρό της, ακόμα και όταν αυτή είναι έτοιμη να τα παρατήσει. Και τελικά παρόλες τις δυσκολίες, η αγάπη νικά και τους «δίνει φτερά». Και…ω του θαύματος πετάνε!

Άλλωστε οι μέλισσες για πολύ καιρό πιστεύουν ότι δεν μπορούν να πετάξουν. Μέχρι που μια μέρα…πετάνε.

Το συγκινητικό βίντεο που έχει ήδη πάνω από 413.000 προβολές στο youtube είναι διαφήμιση Αυστριακής Τράπεζας, αλλά από εκείνες τις διαφημίσεις που εγώ προσωπικά αγαπώ πολύ.

Ο συγκεκριμένος τραπεζικός όμιλος κάθε Χριστούγεννα δημιουργεί ένα αντίστοιχο διαφημιστικό σποτ και πραγματικά καταφέρνει να συγκινεί και φυσικά να μας πείθει ότι πρέπει να κυνηγάμε τα όνειρά μας. Με την κατάλληλη στήριξη φυσικά.

Έξυπνο; Πανέξυπνο θα σου πω εγώ.

Άλλωστε θέλω να σε ενημερώσω ότι το περσινό αντίστοιχο βίντεο για τα Χριστούγεννα με πρωταγωνιστή έναν γλυκό σκαντζόχοιρο, έχει φτάσει τις 19.777.440 προβολές τη στιγμή που μιλάμε. Ναι! Αυτή είναι μια επιτυχημένη διαφήμιση ομολογουμένως! Και το είδος του μάρκετινγκ που εγώ αγαπώ.

Χρησιμοποιώντας τα hashtag #believeinlove #believeinChristmas #believeinyourself, η διαφήμιση μας πείθει – ναι, μας πείθει – ότι πρέπει να πιστέψουμε στη δύναμη της αγάπης, στη δύναμη που έχουν οι άνθρωποι που μας αγαπάνε και φυσικά να πιστέψουμε στον εαυτό μας.

Και όσο αξεπέραστα κι αν φαίνονται τα εμπόδια που συναντάμε, η αγάπη θα βρει το δρόμο της.

Καλά Χριστούγεννα να έχουμε!

Διάβασε ακόμα: Πώς εξαρτάται η ζωή μας από τις μέλισσες

Κάνε like και στη σελίδα μας στο facebook Votanistas για να μη χάνεις τα καινούρια μας άρθρα